run trough the moss on high heels

I think that if i were a boy i would find smoking women (note, hot smoking women) very attractive. It looks so.. hot?sotd: fever ray - when i grow up

15 comments:

 1. when i grow up
  i want to be a forester
  run through the moss on high heels !
  haha leuk leuk !
  xoxo

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's, maar ik deel je mening totaal niet! Hoe kan iets dat zó ontzettend slecht voor je is er nu 'hot' uitzien :p Haha. Ik had het hier ook al met vriendinnen over, ik kan het maar niet begrijpen :p Komt misschien ook wel door mijn anti-rook-mentaliteit hoor, haha.

  x

  ReplyDelete
 3. ooh fever ray!
  lou doillon makes smoking a sexy thing to do haha.

  ReplyDelete
 4. hm ik denk dat ik als jongen gewoon een heel mooi meisje mooier zou vinden dan een heel mooi meisje met sigaret. op deze foto's staat het wel mooi, het past ook wel in de context van de foto, maar ik vind over het algemeen roken een beetje lomp staan bij meisjes.

  ReplyDelete
 5. Ik vind het eigenlijk alleen maar op foto's leuk. Maar, ik associeer eigenlijk rokende meisjes met van die meisjes die bij mij op school op scooters hangen en energydrink drinken. Maaaar, als iemand classy is vind ik het wel heel vet. Als ze bijvoorbeeld in Gossip Girl roken is het ziek.

  ReplyDelete
 6. they might look nice, but they just send the wrong message across and encouraging youngsters to smoke. wrongggg! x

  ReplyDelete
 7. Nou, niet alleen jongens vinden rokende meisjes aantrekkelijk hoor, ik namelijk ook :P
  Alleen vind ik daadwerkelijk zoenen met rokende mensen dan weer niet zo aantrekkelijk...

  ReplyDelete
 8. i don't smoke, but i think that photographies with girls or people smoking are very pretty

  ReplyDelete
 9. eeeeeeeeindelijk een fever ray song of the day!

  ReplyDelete
 10. Mooi gezegd. Het filmpje hieronder is geniaal.

  ReplyDelete
 11. Wel, wel, wel... Ik dacht dat er toch wat meer openminded reacties zouden staan. Ik deel je mening volledig. Maar ik deel ook die van iemand anders hier.

  Ach de foto's liegen er niet om. Maar moest er een (roze) scooter en een energydrink in de compositie van de foto's opduiken zou ik ze wel wat minder vinden.
  Ik heb een vriendin die rookt op de meest klassevolle manier ooit. Geweldig sexy vind ik dat. Trouwens, in Factory girl, een film waar ik compleet gek van ben, wordt er constant gerookt, idem voor The Dreamers, en ik moet zeggen, als Eva Green en Sienna Miller er eentje opsteken...

  Trouwens, vreemd dat je het alleen over rokende meisjes hebt. Ik hou ook wel van de mysterieus ogend rokende jongens... "Ik geef je lipkanker." zei zo iemand ooit tegen mij. Wel, wel, wel,... Het leven was mijn film, toen.

  ReplyDelete
 12. Ookal is het slecht, ik vind het er ook hot uitzien!

  ReplyDelete
 13. Het blijft er fabulous uitzien.
  Als Carrie in Sex and the city een sigaret opstak vond ik dat er altijd (en dat vind ik nog steeds) heel cool uitzien. Best wel slecht, want ik was toen 12 jaar.
  Zelf rook ik niet. Maar ja, als je op een stijlvolle manier rookt kan het er hot uit zien.

  x

  ReplyDelete
 14. Love these photos! And you're right..there's nothing more attactive than a hot smoking woman for a man!

  ReplyDelete