whoke up deep for the longest time

migraine. again. want this sort of hair. i could so see myself sporting this.. a few weeks ago i joked to my boyfriend that i'd exidentelly painted my hair blue and he believed it, click here for the picture i used

sotd : the whitest boy alive - courage

8 comments:

 1. op dat rechterplaatje ziet het er heel vet uit!

  ReplyDelete
 2. Hahahahah heel vet ;)
  Mij lijkt dat ook gaaf. Gewoon blauw haar of roze ofzo. We vieren hier carnaval, dus ik zou het wel kunnen doen. Maar het probleem is dat ik het wel echt leuk vind, haha! En dat het er dus niet uit gaat enzo. En misschien helemaaal een vreemde kleur gaat krijgen dan op het pakje staat.
  Waar kóóp je dat spul trouwens? Niet gewoon bij de kruidvat of wel?
  Ach, blauw haar photoshoppen is oook leuk! ;)
  X

  ReplyDelete
 3. Wow, je hebt vaak last van migraine he? Balen.. ik heb er zelf ook last van gehad. Weet je al de oorzaak? je kan het namelijk onderzoeken door homeopaten enzo he. trouwens die plaatjes zijn echt tof, haha. maar je link doet het niet!

  ReplyDelete
 4. Haha jij bent wel zo gek om dat te doen:D!

  ReplyDelete
 5. Gorgeous pics! xx

  Jasna

  www.fashionjazz.co.za

  ReplyDelete
 6. Stop met de pil en kijk of je nog steeds migraine aanvallen houdt. Bij mij hield het plotseling op. Een spiraaltje ervoor in de plaats en klaar is Kees.

  ReplyDelete
 7. @ inger..mijn migraine had ik al jaren voordat ik aan de pil was en het is sinds ik aan de pil ben alleen maar beter (een beetje) geworden.. anyways, bedankt voor de tip maar ik denk dus dat het bij mij niet van toepassing is..

  ReplyDelete