if YOU were there, beware!

Alex turner is a genius. He really is. This was one of the best concerts i've ever been to. Even though Alex was completelly wasted, it was an awesome performance! I was in the middle of 3 people passing out, hello!? did i smell that bad?Pictures by me (really bad quality, i hate my small crappy camera, but walking around with the big one doesn't seem like a good idea either)

7 comments:

 1. Oké, ik stond best wel dicht bij jou. Dan zat jij ook in de enoooorme pit bij Brainstorm? Echt gestoord hoor:P

  Maar omgggg, toen dat doek open ging en ze daar stonden, ik stond echt met open mond te kijken. Niet normaal.
  En het was inderdaad siiick. Ik hoorde van heel veel mensen dat het echt 1000x beter was dan op Lowlands dus beter.

  En nu heb ik concert-heimwee. Dat heb ik altijd haha. Maaaar Franz Ferdinand is al zondag over een week, jeee!

  ReplyDelete
 2. Ahw, op het eerst was ie zooo zielig he. Echt met zo'n zielig sip gezichtje. En volgens mij had ie aan het eind van Fluorescent Adolescent nog een extra stukje zang van 'and I miss her so', en ik dacht, aahwww Alexa.

  Ik was met twee vriendinnen en wij werden ook helemaal andere kanten op geduwd. En toen was ik ook helemaal alleen, gelukkig nog charlotte terug gevonden maar the other friend was spoorloos en die heb ik ook pas weer op het laatst gezien.
  Volgens mij heb ik jou ook nog even gezien tussen het gebeuk:P
  En toen had ik allemaal blauwe plekken op mijn benen en voeten en ging ik iets meer naar achter staan, hahaha.

  Hoe ging je nederlands toets trouwens? Ik was vandaag echt helemaal dood. En toen bleek mn eerste uur ook nog eens uit te vallen terwijl ik wel op school was. Maar ik had vandaag mn arctic monkeys shirt aan wat ik gekocht had dus dat maakte mijn dagje wel weer goed.

  ReplyDelete
 3. Oeh jij bent slim!

  Ah zonde van het shirt! Misschien kun je er nog eentje marktplaatsen of ebayen, volgens mij zijn er namelijk best veel verkocht. Die tas was trouwens ook heeeel nice, heb je die nog gezien?

  Aah dat gebloemde topshop jurkje is eecht zo mooi! Je was er twee weken geleden he? Zou hij er nog hangen? Want mijn oom en tanten moven em even voor een weekendje naar Londen en ze zeiden dat ze wel wat voor me mee wilden nemen bij de topshop. Hun dochter krijgt namelijk altijd alle kleding die ik niet meer leuk vind of niet meer wil hebben.
  Zat ie mooi? Ik zag gister ook een meisje erin lopen maar dan die zwarte versie... Welke maat had je gepast?

  ReplyDelete
 4. Ah dank je! Dan ga ik even een foto voor ze uitprinten en meegeven:)

  ReplyDelete
 5. the guys are super hot with long hair

  ReplyDelete
 6. Haha echt leuk ik was er ook en die gozer was inderdaad totally wasted :D vond het een hele gave show, de lichteffecten en die beelden aan de zijkant waren echt tof!

  ReplyDelete
 7. ahhhhh nee ben jij daar geweest? ik ben jaloeeeers! maar ondanks de slechte fotokwaliteit vind ik ze nog best vet : D

  ReplyDelete